9.1K čtenářů Přidat komentář

Játrové topinky

35 m

Avatar of Redakce Recepty.eu

Redakce Recepty.eu

@redakce

Postup receptu

  1. Játra nakrájíme na malé kousky (skutečně krájíme, neškrábeme), anglickou slaninu nakrájíme na malé nudličky a společně osmahneme na rozehřátém tuku.
  2. Opepříme, osolíme a rozdělíme na opečené topinky. Pokapeme podle chuti kečupem a podáváme.
  • toastový chléb
  • 200 g drůbežích jater
  • 100 g anglická slanina
  • kečup
  • pepř
  • sůl
  • tuk

Brambory vařené se zelím nezměknou

Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.

Komentáře

  1. Avatar
    Menšík Petr

    játra nechám zmrznout,lépe se krájí.osmahnu je na cibulce a když jsou poloměká,přidám zeleninové lečo a nechám šťávu vydusit.