Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Na pánvi rozpustíme nadrobno nakrájenou slaninu, nasypeme kmín, přidáme cibulku nasekanou najemno a osmažíme
Játra očistíme. Vepřová játra pokrájíme na slabé plátky, drůbeží necháme vcelku. Játra posypeme kořením
Játra si přes noc namočíme do vína, pokrájíme na kousky, rozmixujeme, přidáme pomletou slaninu, koření
Játra nameleme, smícháme s prolisovaným česnekem a vejcem. Dochutíme majoránkou a přidáme strouhanku
Nakrájenou cibuli zapěníme na pokrájené, rozpálené uzené slanině. Přidáme nakrájené játra a zprudka opečeme
Játra odblaníme, nakrájíme na plátky a ty ještě překrájíme na čtverečky. Slaninu nakrájíme na stejně
Játra omyjeme, očistíme, odblaníme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a pokrájíme na proužky. Plátky
Drobně nakrájenou cibuli osmažíme na sádle dozlatova, zasypeme moukou, vyrobíme jíšku, kterou zalijeme
Uděláme si topinky na oleji, potřeme česnekem a přidáme Hotové topinky můžeme posypat i cibulí.
Do kastrůlku dáme trochu oleje, necháme rozehřát, přidáme paštiku, zamícháme syrová vejce a mícháme vše
Větší játrovou paštiku utřeme s kečupem. Játrovou pomazánku mažeme na připravené topinky a ihned
Rajčatovou směs dáme na topinky a posypeme čerstvou
játra nechám zmrznout,lépe se krájí.osmahnu je na cibulce a když jsou poloměká,přidám zeleninové lečo a nechám šťávu vydusit.