Prémiový obsah
★★★
2.9K čtenářů
25 m
janapozarova
Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
Na oleji osmahneme cibulku, přidáme okurky, kapii, česnek, feferonku. Dochutíme hořčicí, soli, pepřem
Bůček rozřízneme na širší plát, osolíme, opepříme a potřeme míchanými vejci. Posypeme nasekanou pažitkou
Bůček rozkrojíme na plát, který naklepeme. Osolíme, okořeníme, potřeme hořčicí. Poklademe plátky uzeného
Poté vmícháme do směsi s rohlíky. naklepeme a podélně rozprostřeme cibuli a poté nádivkovou směs
Rohlíky pokrájíme, smícháme mléko s vejci a rohlíky zalijeme, maso nakrájíme na kostičky a osmahneme
Poté vmícháme do směsi s rohlíky. naklepeme a podélně rozprostřeme cibuli a poté nádivkovou směs
Hovězí si nakrájíme na tenké plátky, vepřový bok si dáme na prkénko a kůži nakrájíme na kostičky, osolíme
Vepřové maso nakrájíme na plátky a položíme na alobal. V míse smícháme nakrájený rohlík s mlékem, česnekem
Směs rukama důkladně propracujeme za postupného přidávání