Na másle připravíme volská oka. Mezitím si připravíme zeleninu a zálivku. Limetkovou šťávu prošleháme
Vepřovou panenku omyjeme, odblaníme a nakrájíme na
pánvi rozpálíme olej a orestujeme na něm sójové i vepřové
Oloupejte asi 5cm kousek zázvoru (výborně to jde malou lžičkou, zkuste to) a nastrouhejte ho na jemném
Porek, cibuli a jarní cibuli nakrájíme na drobné kostky a proužky. Na oleji osmahneme nejdřive cibuli
Boky ze selete s žebry rozporcujeme na jednotlivá žebírka. Ta osolíme, okořeníme grilovacím kořením a
V misce smíchejte med, ocet, gochujang, miso pastu, sojovou omáčku, česnek, zázvor a olej. Vezměte polovinu
Květák očistíme a v osolené vodě uvaříme téměř doměkka. Vyjmeme ho, zchladíme studenou vodou a necháme
Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme nakrájíme na kostičky a opečeme ji na rozpáleném
Vepřové maso řádně omyjeme, podélně rozkrojíme, očistíme Maso na čínský způsob rozdělíme na porce, podle obliby
Maso nakrájíme na řízky, které naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou, po obou stranách opečeme
Na pánvi rozpálíme olej a maso na něm z obou stran opečeme. Jakmile je maso hotové z pánve vyjmeme a
Nejprve smíchejte suroviny na omáčku. Česnek prolisujte nebo nasekejte nadrobno. (Mezi ingrediencemi
Řízky naklepeme, na okrajích nařežeme, posolíme, okořeníme, namočíme a na rozpáleném sádle opečeme. Opečené
Ve větším hrnci rozpálíme arašídový olej. Na mírném ohni opékáme proužky masa s česnekem a zázvorem asi
Panenku nakrájíme na 3 medailonky a zprudka opečeme Panenka by měla být uvnitř růžová, aby zůstala šťavnatá
Z nízkých žebírek stáhněte blanku. Poté je rozdělte na jednotlivá žebírka. Osolte, opepřete. Posypte
Troubu předehřejeme na 200 °C, maso nakrájíme a vložíme do pekáče s poklicí, ostatní ingredience smícháme
Panenky omyjeme, osušíme čistou utěrkou a podélně rozkrojíme Plněné panenky vložíme do pekáčku a zasypeme je nakrájenou