Všechny suroviny vložíme do domácí pekárny na program V pekárně těsto v programu chleba vykyne a upeče se
Do pečící nádoby domácí pekárny nalijeme vodu, přidáme Upečený chléb vytáhneme, necháme vychladnout, odstraníme
Chleba pečeme v předehřáté troubě nejprve 15 minut Trik s vodou zaručí, že se na chlebu vytvoří křupavá
V hrnku si necháme ve vlažném mléku s droždíma lžící cukru vzejít kvásek. Smícháme se zbytkem ingredincí
Vyhněteme hladké těsto, které necháme v míse asi hodinu Poté dáme do vymazané formy na chlebík posypeme drobenkou
Všechny suroviny smícháme a vypracujeme těsto. Pod čistou utěrkou necháme 2-3 hodiny kynout. Pak z něj
těsta zapracujeme vejce, olivový olej, cukr, sůl a hladkou zpracujeme na válu – správně propracované je vláčné, hladké
Ještě teplý chleba z domácí pekárny vyklopíme a vyndáme Sladký chleba z domácí pekárny krájíme studený.
vyloženého dvěma vrstvami pečicího papíru, potřeme ho slanou Pak pokličku sundámne a chleba dopečeme dozlatova.
Všechny suroviny smícháme a vypracujeme těsto. Pod čistou utěrkou necháme 2-3 hodiny kynout. Pak z něj
Chléb dáme péci na program sladké (v mé pekárně 2x Sladký chléb z pekárny se hodí třeba na snídani.
Chléb v polovině pečení zkontrolujte a znovu potřete Chléb je hotový, když jeho vnitřní teplota ve středu
lehce pomoučeném válu bochánek, který přemístěte hladkou (Páru lijeme na plech proto, abychom ochránili domácí
Zpracujte pomalu do hladké směsi. Připravte hladký bochánek, posypte ho lehce moukou
Přilijeme teplou vodu i olej a vypracujeme hladké řídké Upečený chléb vyklopíme z mísy, položíme na mřížku
V misce si smícháme sůl, kmín a hladkou mouku. Musím říci, že se po chlebu vždy jen zapráší.
Mezitím si vysypeme ošatku na chléb moukou a plech Hotový chléb necháme vychladnout na mřížce.
Všechny suroviny promícháme a necháme 3 hodinu kynout. Pak těsto přesuneme do vyhřátého hrnce nebo pekáčku