V míse smíchejte chlebovou, rýžovou a sójovou mouku a droždí. Přimíchejte vodu a důkladně promíchejte
Jeden plát vložíme do pečícím papírem vyložené menší remosky ji do remosky a upečeme hned, jak je první kus hotový
studené vodě, rozprostřeme v tenké vrstvě na dno remosky Pizzu z remosky podáváme teplou jako hlavní chod se
Krevety: V míse smícháme olej s rozetřeným česnekem a odložíme stranou. Krevetám odstraníme hlavy a krunýře
Čím déle těsto zraje, tím bude pinsa nadýchanější a Pinsa se netahem jako pizza, ale spíše se roztahuje
Postup na ozdobení pizzy: Na těsto v remosce poklademe Než pizzu vyjmeme z remosky, posypeme ji zbývajícím
NA PIZZU: Těsto se nepotírá rajčatovou omáčkou jako Pizzu na ovonění posypeme čerstvě nasekanou bazalkou
Z mléka, cukru, droždí a vlažného mléka připravíme kvásek, který necháme odležet několik minut. Z mouky
Listové těsto rozválíme na pomoučeném vále na velká tenký obdélník, celý potřeme rozšlehaným vejcem,
Špagety uvaříme ve velkém hrnci v osolené vodě doměkka. Během vaření špaget přirpavíme zeleninu - žampióny
Droždí rozdrobíme v troše vlažného mléka, rozmícháme, přidáme trochu prosáté mouky a připravíme kvásek
Na pánev dáme olej a syrové brambory nakrájené na tenké plátky. Bramborovými plátky rovnoměrně pokryjeme
Vytvoříme z něho kruh a vložíme do okrouhlého pekáče na pizzu Navrch poklademe sardele a pizzu posypeme mozzarellou
Těsto si vyválíme do obdélníku (30x45 cm) a rádýlkem nakrájíme na 24 čtverečků. Na každý čtvereček položíme
Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na kousky a chvíli je podusíme na troše oleje. Cibuli oloupeme a
válečkem, tím z těsta vytlačíme zbytečný vzduch, aby pizza Na pizzu: Navrch poklademe plátky slaniny a kulečka
Těsto rozválíme na válu na tenký plát a přeneseme na vymazaný plech. Oloupaná jablka zbavená jádřince
Těsto rozválíme nebo vytáhneme do požadovaného tvaru a položíme na vymaštěný plech. Potřeme kečupem,
Do mouky uděláme důlek, do kterého vlijeme kvásek zhotovený z droždí, cukru, trošky vlažné vody a hrstky