Mezitím si očistíme žebra a rozdělíme je na menší kousky Žebra dáme do mísy a zalijeme je marinádou necháme
Smícháme med, chilli, ocet, sojovou omáčku, česnek, V této směsi namočíme žebra a necháme marinovat v lednici
Smícháme med, chilli, ocet, sojovou omáčku, česnek, V této směsi namočíme žebra a necháme marinovat v lednici
smícháme s rybí omáčkou, sojovou omáčkou, chilli, medem Kančí žebra rozdělíme na menší části a naložíme do
nádoby a přelijte studeným vývarem, potřete medem Hotové maso podávejte s domácím pečivem nebo opečeným
.Med smícháme s citrónovou šťávou, prolisovaným česnekem Žebra osolíme, potřeme je marinádou důkladně ze všech
Další den žebra v pekáči podlijeme vodou, tak aby byla Žebra vyjmeme, necháme zchladnout, mezi tím si připravíme
Během pečení žebírka pravidelně otáčíme. Mezitím si připravíme marinádu z červeného vína a medu
Žebra očistíme a rozdělíme na části. Přidáme koření a osmahneme, poté přidáme k žebírkám
Žebra rozdělíme na kousky a dáme do mísy. s mletou paprikou, chilli, kmínem,solí, pepřem a medem
žebírek bez kosti. Během pečení podléváme vývarem.
Během pečení žebírka průběžně podléváme medem smíchaným Pečená žebírka na medu podáváme jako chuťovku nebo
Vepřová žebra omyjeme a potřeme marinádou. Podáváme s vypečenou omáčkou.
Žebírka si osolíme, v misce smícháme ingredience na Žebra potřeme a necháme přes noc marinovat.
dále do pekáčku přidáme máslo, podlijeme cca 100 ml dáme upečená žebírka a podáváme.
Kachnu omyjeme, osušíme, odřízneme přebytečný tuk u krku i biskupa a hodně ji ze všech stran osolíme.
Smícháme med, chilli, ocet, sojovou omáčku, česnek, Podáváme s pečeným bramborem a zeleninou.
V misce smícháme med, sójovou omáčku a sušený česnek Během pečení poléváme výpekem, případně podléváme.
Během pečení husu pravidelně podléváme a propichujeme kůži, aby vytékal tuk a potíráme ji směsí z medu a