Nejdřív nachystáme alobal na měšce - cca 20x20 cm, Alobal zabalíme do tvaru měšce, aby šťáva nevytekla
zabalit do listu, položíme na list, svineme do tvaru měšce Tyto měšce vaříme v páře, nebo zapečeme v troubě až
vložíme vymačkanou nádivku, maso stáhneme do podoby měšce Měšce vložíme na pekáčku do rozehřáté trouby, podlijeme
Alobal potřeme olejem, rozprostřeme na něj roštěnku Alobal uzavřeme jako měšec a konce zkroutíme, aby se
grilovacím kořením a po jedné zabalíme s trochou másla do alobalu Hotovou cibuli vyjmeme z alobalu, osolíme a opepříme
Maso rozdělíme na 5 plátků, které naklepeme. Osolíme a opepříme a z vnitřní strany potřeme hořčicí. Přidáme
Naplíme strouhaným sýrem a zabalíme do alobalu, vrchní
Alobal nastříháme na 6 stejně velkých kousků. Alobal uzavřeme tak, aby nám šťáva nevytékala ven.
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na alobal Alobal trošku zvedneme a zavřeme, pečeme asi půl hodinky
Každou porci zabalíme samostatně do alobalu a ke každé pekáček nalijeme trochu vody, do ní položíme porce v alobalu
Dáme na kus alobalu a klademe na ně slaninu, fazolky Nakonec vše posypeme sýrem a zabalíme do alobalu, nejlépe
Celá jablka položíme na čtverce alobalu, potřeme je třtinového cukru a jablka pečlivě zabalíme do čtverců alobalu
Alobal rozdělíme na čtverečky tak velké, aby se do Podáváme v alobalu společně s opékanými bramborami