Na másle připravíme volská oka. Mezitím si připravíme zeleninu a zálivku. Limetkovou šťávu prošleháme
Porek, cibuli a jarní cibuli nakrájíme na drobné kostky a proužky. Na oleji osmahneme nejdřive cibuli
Boky ze selete s žebry rozporcujeme na jednotlivá žebírka. Ta osolíme, okořeníme grilovacím kořením a
Oloupejte asi 5cm kousek zázvoru (výborně to jde malou lžičkou, zkuste to) a nastrouhejte ho na jemném
V misce smíchejte med, ocet, gochujang, miso pastu, sojovou omáčku, česnek, zázvor a olej. Vezměte polovinu
Květák očistíme a v osolené vodě uvaříme téměř doměkka. Vyjmeme ho, zchladíme studenou vodou a necháme
Jednoduše si kachnu naporcujte na stehna a prsa a v Pak každou část kachny pečlivě marinádou pomažte a
Nejprve smíchejte suroviny na omáčku. Česnek prolisujte nebo nasekejte nadrobno. (Mezi ingrediencemi
Směs dáme do mísy. Přidáme kari, zázvor, sůl a worcesterskou omáčku. Zalijeme vroucí vodou a necháme
Stejným způsobem připravíme další rolky. Tip: Jak upéct kachnu se dozvíte v receptu Kuchyně
Pečená kachna Očištěný zázvor a důkladně omytý neloupaný Z vychladlé kachny vyřízneme prsa i s kůží.
Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme zelí. Přidáme cukr, sůl, víno a ocet. Podusíme
Maso nakrájíme na nudličky a naložíme do marinády z oleje, smetany, česneku, sojovky a koření a necháme
Hovězí maso nakrájíme na nudličky, zakapeme sójovou omáčkou. Na pánvi s nepřilnavým povrchem rozehřejeme
Cibuli nakrájíme na jemno, slaninu na malé kostičky a osmahneme na rozpáleném tuku. Pak přidáme jemně
Jehněčí maso důkladně omyjeme a osušíme. Česnek oloupeme a utřeme se solí. Česnekovou pastou potřeme
Kuře si nejprve očistíme a neporcujeme, každou porci usušíme a obalíme v mouce. Maso osmahneme na pánvi
Penne uvaříme v osolené vodě s trochou oleje tzv.na skus. Penne zcedíme, necháme okapat a neproplachujeme
V malém hrnečku rozehřejeme 60 g másla, přecedíme je na větší pánev a zahřejeme. Porce kapra osolíme,
Vodu, kečup, cukr, worcestrovou omáčku, ocet a hořčici promícháme na jemnou omáčku. Osolíme, opepříme
Dobře očištěné, vykuchané a vyprané makrely osolíme, vložíme do rozpáleného oleje na pánev a opečeme
Pstruha vykucháme a připravíme tak, že vnitřek vypláchneme, vysušíme a břišní dutinu pokapeme citrónovou