Přísady dobře promíchejte, vložte bůček, ze všech stran
Na másle připravíme volská oka. Mezitím si připravíme zeleninu a zálivku. Limetkovou šťávu prošleháme
Naporcovaný bůček vložíme do vymazané zapékací misky
Porek, cibuli a jarní cibuli nakrájíme na drobné kostky a proužky. Na oleji osmahneme nejdřive cibuli
Boky ze selete s žebry rozporcujeme na jednotlivá žebírka. Ta osolíme, okořeníme grilovacím kořením a
V misce smíchejte med, ocet, gochujang, miso pastu, sojovou omáčku, česnek, zázvor a olej. Vezměte polovinu
Květák očistíme a v osolené vodě uvaříme téměř doměkka. Vyjmeme ho, zchladíme studenou vodou a necháme
Hodně ztuhlé maso nakrájíme na plátky silné asi 1 cm. Ze zbývajících surovin smícháme marinádu. Začneme
v řeznictví kupte vyšší kus bůčku ideálně s kůží. Přísady dobře promíchejte, vložte bůček, ze všech stran
Nejprve smíchejte suroviny na omáčku. Česnek prolisujte nebo nasekejte nadrobno. (Mezi ingrediencemi
Směs dáme do mísy. Přidáme kari, zázvor, sůl a worcesterskou omáčku. Zalijeme vroucí vodou a necháme
Bůček nakrájejte na velmi tenké plátky. Do misek si nandejte porci rýže, několik plátků bůčku
Bůček osušte, dochuťte solí a pepřem a vložte na asi Polévku podávejte s čerstvými těstovinami, pečeným bůčkem
Králíka očistíme, omyjeme, rozporcujeme na menší díly, které naložíme alespoň na hodinu do marinády
Troubu předehřejte na 180 °C. Krkovičku, zázvor, česnek, chilli papričku a badyán dejte do hlubokého
Jednoduše si kachnu naporcujte na stehna a prsa a v misce si připravte marinádu. Smíchejte sójovou omáčku
Na velkém talíři smíchejte dohromady kukuřičnou mouku, sůl, pepř a koření pěti vůní. Krevety ve směsi
Nudle uvařte podle návodu.,Kuřecí maso nakrájejte na nudličky, osolte, opepřete a zakapejte teryiaki
Na oleji zpěníme posekaný česnek s nastrouhaným zázvorem, přidáme omyté kapustičky a necháme za stálého
Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. V pánvi osmahněte na oleji plátky česneku, přidejte hovězí