1.2K čtenářů
25 m
anet.ruzicka
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Hermelín nakrájíme na plátky a naskládáme je na první Dále přidáme vrstvu šunky, kterou jsme si nakrájeli
kousky nakrájené žampiony, smetanu a špetku soli se šunkou
Hermelín rozkrojíme a dovnitř dáme pikantní zeleninu Spojíme opět dohromady a položíme na toast, který by
Na plátky šunky položíme plátek sýra, přeložíme na toastového chleba potřeme máslem, na jeden položíme plátek šunky
Krajíčky chleba potřeme tukem a poklademe plátky šunky Toasty narovnáme na nízký pekáček, vložíme do horké
Plátky šunky prudce opečeme na tuku. Opečené plátky šunky poklademe na talíř, na ně položíme
Pak toasty dáme zapéct do dobře vyhřáté trouby a po zapečení ozdobíme kečupem a strouhaným křenem.
Osmahneme na pánvi s olejem a přidána kousky hermelínu
Syrové oloupané brambory a hermelín nakrájíme na plátky vymažeme si pekáček máslem a klademe vrstvy brambor a hermelínu
mnam