Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Prorostlou uzenou slaninu nakrájíme na malé kostky a rozškvaříme na troše rostlinného oleje, přidáme
Misce smícháme skořici, papriku, hřebíček, muškátový oříšek, mletý koriandr, Kardamon, kurkumu a chilli
Na sádle dáme zpěnit drobně nakrájenou cibuli a dozlatova ji osmahneme. Přidáme trochu sladké papriky
V kastrolu rozpustíme sádlo, zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a na plátky česnek. Přidáme papriku,
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli nahrubo. Pak přidáme pokrájené maso, jakmile se zatáhne přidáme
Maso a uzený bok nakrájíme na kostky. Do hrnce dáme vysmažit cibulku, přidáme nasekaný česnek a maso.
Maso osolíme a obalíme v hladké mouce s paprikou. V kastrolu orestujeme na oleji ze všech stran. Maso