Mléko ani polévka nevyteče při vaření z hrnce, potřeme-li okraj tukem.
Prorostlou uzenou slaninu nakrájíme na malé kostky a rozškvaříme na troše rostlinného oleje, přidáme
Na sádle dáme zpěnit drobně nakrájenou cibuli a dozlatova ji osmahneme. Přidáme trochu sladké papriky
Misce smícháme skořici, papriku, hřebíček, muškátový oříšek, mletý koriandr, Kardamon, kurkumu a chilli
V kastrolu rozpustíme sádlo, zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a na plátky česnek. Přidáme papriku,
Fazolky namočíme přes noc do vody. Druhý den přidáme bobkový list a fazolky uvaříme doměkka. Maso vaříme
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli nahrubo. Pak přidáme pokrájené maso, jakmile se zatáhne přidáme
Maso a uzený bok nakrájíme na kostky. Do hrnce dáme vysmažit cibulku, přidáme nasekaný česnek a maso.