Prémiový obsah
★★★
3.1K čtenářů
25 m
janapozarova
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Na oleji osmahneme cibulku, přidáme okurky, kapii, česnek, feferonku. Dochutíme hořčicí, soli, pepřem
Nejprve si uvaříme vejce natvrdo. Poté smícháme orestovanou cibuli s upečeným masem a vejcem. Podle chuti
Bůček rozřízneme na širší plát, osolíme, opepříme a potřeme míchanými vejci. Posypeme nasekanou pažitkou
Vepřový bůček smotejte po délce co nejvíce napevno do rolády (kůží ven). Svažte ji potravinářským provázkem
Bůček rozkrojíme na plát, který naklepeme. Osolíme, okořeníme, potřeme hořčicí. Poklademe plátky uzeného
Poté vmícháme do směsi s rohlíky. naklepeme a podélně rozprostřeme cibuli a poté nádivkovou směs
Poté vmícháme do směsi s rohlíky. naklepeme a podélně rozprostřeme cibuli a poté nádivkovou směs
Rohlíky pokrájíme, smícháme mléko s vejci a rohlíky zalijeme, maso nakrájíme na kostičky a osmahneme
Hovězí si nakrájíme na tenké plátky, vepřový bok si dáme na prkénko a kůži nakrájíme na kostičky, osolíme