Prémiový obsah
★★★
3.1K čtenářů
25 m
janapozarova
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Na oleji osmahneme cibulku, přidáme okurky, kapii, česnek, feferonku. Dochutíme hořčicí, soli, pepřem
Bůček rozřízneme na širší plát, osolíme, opepříme a potřeme míchanými vejci. Posypeme nasekanou pažitkou
Nejprve si uvaříme vejce natvrdo. Poté smícháme orestovanou cibuli s upečeným masem a vejcem. Podle chuti
Hovězí si nakrájíme na tenké plátky, vepřový bok si dáme na prkénko a kůži nakrájíme na kostičky, osolíme
Poté vmícháme do směsi s rohlíky. naklepeme a podélně rozprostřeme cibuli a poté nádivkovou směs
Rohlíky pokrájíme, smícháme mléko s vejci a rohlíky zalijeme, maso nakrájíme na kostičky a osmahneme
Poté vmícháme do směsi s rohlíky. naklepeme a podélně rozprostřeme cibuli a poté nádivkovou směs
Vepřový bůček smotejte po délce co nejvíce napevno do rolády (kůží ven). Svažte ji potravinářským provázkem
Bůček rozkrojíme na plát, který naklepeme. Osolíme, okořeníme, potřeme hořčicí. Poklademe plátky uzeného