Prémiový obsah
★★★
2.8K čtenářů
25 m
janapozarova
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Na oleji osmahneme cibulku, přidáme okurky, kapii, česnek, feferonku. Dochutíme hořčicí, soli, pepřem
Bůček rozřízneme na širší plát, osolíme, opepříme a potřeme míchanými vejci. Posypeme nasekanou pažitkou
Poté vmícháme do směsi s rohlíky. naklepeme a podélně rozprostřeme cibuli a poté nádivkovou směs
Rohlíky pokrájíme, smícháme mléko s vejci a rohlíky zalijeme, maso nakrájíme na kostičky a osmahneme
Hovězí si nakrájíme na tenké plátky, vepřový bok si dáme na prkénko a kůži nakrájíme na kostičky, osolíme
Poté vmícháme do směsi s rohlíky. naklepeme a podélně rozprostřeme cibuli a poté nádivkovou směs
Bylinky si nasekáme, přidáme do směsi a dáme do vymazané
Směs rukama důkladně propracujeme za postupného přidávání
Vepřové maso nakrájíme na plátky a položíme na alobal. V míse smícháme nakrájený rohlík s mlékem, česnekem